Ga naar de inhoud

vrijwilliger worden

Veel gestelde vragen en antwoorden:

  1. “Kan ik jullie ecodorp komen bezoeken?” Ja, gezellig! Dat kan op de zogenaamde Open Dagen en bij de Rondleidingen. Of als cursist of deelnemer van cursus- en inspiratiedagen. Of je kunt meewerken op vrijdag-klusdag. Zie hiervoor de agenda.
  2. “Kan ik jullie ecodorp een paar dagen komen ervaren? Ik maak nl. een tour langs Europese ecodorpen.” Nee helaas hebben we daar in principe geen ruimte voor. We zijn nl. druk aan het werk binnen of buiten het dorp. Een bezoek van 1 of 2 dagen gecombineerd met een klus-vrijdag is soms mogelijk. Je mag hiertoe een mail sturen naar receptie@nullecodorplandvanaine.nl.
  3. “Kan ik een paar weken bij jullie verblijven in mijn camper en deels meewerken of yogales en healings geven? ” In de zomermaanden is dit, na overleg, mogelijk als ‘langdurig’ vrijwilliger. Voor een periode van 1 tot ca 8 weken. Dit betekent dat je ca 25 uur per week fysiek mee werkt. Werkzaamheden: werken in de moestuin, voedselbos, opschonen van het terrein, timmeren, bouwklussen, keukenassistent zijn of koken voor de groep. We hebben zelf voldoende bewoners die yogales, meditatie, workshops op gebied van creativiteit, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit kunnen geven. Wij hebben een beperkt aantal logeerbedden, dus verblijf in een eigen tent, caravan of camper is waarschijnlijk nodig. Je overnachtingen zijn gratis, evenals 3 biologische vegetarische maaltijden, koffie en thee op de ca 5 werkdagen. Heb je interesse? Mail naar receptie@nullecodorplandvanaine.nl om te overleggen over de mogelijkheden.
  4. Als je bouw- of klusvaardigheden hebt of wilt leren, dan kun je meedoen in het zogenaamde Bouwcollectief dat een deel van de huizen gaat bouwen. Zie de agenda, of mail naar receptie@nullecodorplandvanaine.nl.
  5. “Kan ik een keer op vrijdag komen klussen?” Ja!! Heel graag! Fijn. Stuur een mail naar receptie@nullecodorplandvanaine.nl.
  6. “Kan ik op een andere manier bijdragen aan de ontwikkeling van ecodorp Land van Aine?” Jazeker. Met een gift of lening waarmee wij ons terrein opschonen en bewoonbaar maken. Zie http://ecodorplandvanaine.nl/cms/product/asbest-eraf-zon-erop-gift/
  7. Andere vragen? Stuur een mail naar landvanaine@nullgmail.com.