Ga naar de inhoud

KIDS ECO ECSTATIC DANCE JOURNEY met DJ à La Dré

Datum/Tijd
Date(s) - 13 juli 2024
14:30 - 16:30

Locatie
Ecodorp Land van Aine

Categorieën Geen Categorieën


ECO ECSTATIC DANCE JOURNEY met DJ à La Dré in de leegstaande fabriekshal op het door de natuur overgenomen industriële terrein van Ecodorp Land van Aine. Een super bijzondere locatie grenzend aan het bos!
Tijdens deze middag editie ben jij welkom samen met je kids! Speciaal voor (groot)ouders, tantes, ooms met swingende (klein)kids, neefjes en nichtjes. Kom dansen op een speelse muziek van deze knuffelbare DJ. 😉
We starten met een muzikale introductie tijdens welke jij en je kids kunnen aankomen op de plek en helemaal lekker in de sfeer gaan komen om helemaal uit jullie dak te gaan! Na afloop kun je lekker speels en ontspannen na kletsen en -genieten met gelijkgestemde mede-(groot)ouders, tantes en ooms!
Programma:
14:30 Inloop
15:00 Start gezamelijke muzikale intro
15:30 Ecstatic Dance met Dj à la Dré
16:30 Afronding + fruit e.d.
Tickets via: https://hipsy.nl/event/59308-eco-ecstatic-kids-dance-journey-met-dj-a-la-dre
DJ à la Dré neemt je mee op een muzikale reis langs tal van nieuw ontdekte wereldse klanken die je naar diepere sferen doen afdalen. Organic house, tribal met een vleugje psychedelisch en aanstekelijke ritmes nemen je mee op een verrassend muzikaal avontuur.
Aankomst tussen 14:30 en 15:00 uur!
Je kunt helaas niet later binnenkomen…
👉 BRING YOUR OWN CUP or BOTTLE to FILL or RE-FILL
– Ecstatic Dance –
Ecstatic Dance is een vrije dans en wordt ook wel gezien als actieve meditatie. Tijdens Ecstatic Dance creeren we een veilige, geborgen ruimte waarbinnen een ieder er mag Zijn, waardoor je je kunt overgeven aan de muziek. Door simpelweg jeZelf te zijn en eenheid en verbinding te ervaren met jezelf, elkaar, de dans en de muziek.
Een ecstatic dance ervaring kan heel krachtig zijn. Als je het nog nooit hebt gedaan, voel je welkom om het te proberen. We zullen ervoor zorgen dat je je geborgen en veilig voelt gedurende de avond.
– Geen schoenen
– Niet praten op en rond de dansvloer
– Je beweegt je in een drugsvrije en rookvrije omgeving
– Geen foto’s of video’s en mobieltjes op stil en uit het zicht
– Dans hoe jij graag wilt dansen, je bent vrij om te Zijn
– Als je liever niet met iemand danst, geef dan een teken door je handen voor je hart bijeen te vouwen 🙏 – Namaste.