Meteen naar de inhoud

Steun jij ons groene ecodorp?

…“dat is ook mijn droom, samen met anderen in een ecohuisje wonen, in de natuur, zelfvoorzienend leven, aandacht voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling.. Tijd voor de kinderen, een moestuin, voedselbos, een werkplaats en het plaatje is compleet…”

Vind jij het belangrijk dat er mensen zijn die een ecodorp realiseren? En ben jij momenteel zelf niet aan een concrete stap toe? Maar wil je wel deel zijn van deze stroming? Steun ons dan als eco-pioniers! Help ons met jouw bijdrage! Jouw financiële hulp draagt bij aan de realisatie van ons ecodorp!

Waarom zou je meedoen?

  • Een oud braakliggend industrieterrein wordt een samenvoorzienende eco-woongemeenschap.
  • Samen bevrijden we de AARDE en maken haar schoon van asbest en andere vervuilende stoffen voor de komende generaties.
  • Elk nieuw ecodorp helpt om de weg vrij te maken voor volgende ecodorpen.