Ga naar de inhoud

Adem, IJs & Ontspanning workshop

Datum/Tijd
Date(s) - 13 juli 2024
10:00 - 13:00

Locatie
Ecodorp Land van Aine

Categorieën Geen Categorieën


Ontdek Je Kracht: Doe Mee aan de Adem, IJs & Ontspanning Workshop!

Geschikt voor ieder die zijn grenzen wil ontdekken.

Ervaar het begin van de dag vol avontuur, groei en innerlijke kracht tijdens de unieke workshop Adem, IJs & Ontspanning, gehost door Leefstijlcoach Mirjam, jouw deskundige leefstijl- en ademcoach.

Sta aan de rand van je comfortzone en dompel jezelf onder in een fascinerende ijsbad-ervaring op de betoverende locatie Ecodorp Land van Aine.

De Mir Adem Techniek en Jouw Innerlijke Kracht

Deze workshop gaat verder dan een simpel ijsbad – het is een reis naar zelfontdekking en empowerment. Met de vernieuwende Mir Adem Techniek, ontwikkeld door Mirjam Schober, verrijk je je lichaam met extra zuurstof en verhoog je je lichaamstemperatuur, wat je voorbereidt om vol vertrouwen het ijsbad te trotseren. Mirjam’s jarenlange expertise in koudetherapie en haar holistische benadering maken deze workshop uniek en verrijkend.

Een Dag van Uitdaging en Ontspanning

Stap uit je gedachten en in je lichaam terwijl je de kracht van ademhaling en mindset verkent om onbekende grenzen te overschrijden. Onder leiding van Mirjam, biedt deze workshop je een veilige omgeving om te leren omgaan met stress, in het moment te blijven en te ontspannen, zelfs in uitdagende situaties. Het ijsbad biedt niet alleen een unieke fysieke ervaring, maar versterkt ook je immuunsysteem en verhoogt je energiepeil op de lange termijn.

Een Oase van Rust op Ecodorp Land van Aine

De workshop vindt plaats op de serene locatie van Ecodorp Land van Aine, waar natuurlijke schoonheid en liefdevolle energie samenkomen. In de beschermende yurt zal Mirjam met haar assistent Jan je begeleiden om met behulp van ademhaling, en ontspanning het ijsbad optimaal te benutten. De dag wordt afgesloten met een heerlijke biologische vegetarische lunch en een gezamenlijke deelronde.

Details en Aanmelding
– Tijd: 10:00 – 13:00
– Locatie: Ecodorp Land van Aine, Ruiten A kanaal zuid 13, 9561TG Ter Apel
– Bijdrage: € 72,50 per persoon incl. biologische lunch
– Aanmelding: Stuur een e-mail naar info@nullleefstijlcoachmirjam.nl
– Minimaal Aantal Deelnemers: 6

Mis deze kans niet om jezelf te versterken, je grenzen te verleggen en je immuunsysteem te versterken. Schrijf je nu in voor de Adem & IJs Workshop en creëer een herinnering die je voor altijd bijblijft!
Voor meer informatie en aanmeldingen, neem contact op via info@nullleefstijlcoachmirjam.nl.
We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op deze bijzondere dag van transformatie.

In combinatie met de Ecstatic Dance op Ecodorp Land van Aine van Zaterdag 13 Juli 2024 ontvang je 5 euro korting. Zodra je je aanmeld bij deze workshop (Adem, IJs en Ontspanning) ontvang je een kortingscode die je kunt gebruiken bij je aanmelding van de Ecstatic Dance.