Meteen naar de inhoud

Workshop raammozaik 2-6 oktober

Maandag 2 tot en met vrijdag 6 oktober organiseren we een bijzonder workshop op Ecodorp Land van Aine: het maken van een raammozaïek.

We gaan een gevel van een van de grote loodsen vervangen door een mozaïek van ramen en deuren (circa 5x5m). 

Je leert alle onderdelen van het bouwen van deze wand, zodat je later ook de kennis hebt om zelf zo’n wand te maken, van ontwerpprincipes, constructie, veiligheid, bouwregels, houtskelet en materiaalgebruik. Het is een workshop van learning by doing.

‘s Avonds zijn we gezellig samen met een programma naar keuze, bv. met film, kampvuur. Neem een muziekinstrument mee.

De workshop wordt gegeven door architect Césare Peeren van Superuse Studios uit Rotterdam, gespecialiseerd in circulair bouwen en zijn ervaren timmerman en rechterhand Pieter de Jong.

De bijdrage voor deze workshop week is begroot op € 350,- dit is inclusief theorie lessen, eten en drinken en slapen in een eigen kampeermiddel (tent, camper, caravan). Wil je een bed reserveren dan vragen we een kleine toeslag van € 5 euro extra per nacht.

Hiervan betaal je de helft vooraf (€ 175,-). De andere helft van de workshopkosten betaal je achteraf door middel van ‘waardering achteraf’, dit mag ook minder of juist meer zijn, afhankelijk van jouw waardering!

Er is een beperkt aantal plaatsen voor deze bijzondere workshop, dus geef je snel op via onderstaand formulier.

Deze eerste gevel is er een van vier raammozaïeken die we de komende tijd gaan uitvoeren.Mocht je deze week niet kunnen, maar wel interesse hebben voor een van de drie andere workshops, geef dit dan aan op het formulier.

Meer informatie: marjorie@nullecodorplandvanaine.nl of monique@nullecodorplandvanaine.nl.

Adres: Ecodorp Land van Aine, Ruiten A Kanaal-Zuid 13, 9561 TG in Ter Apel.